Tirsdag d. 18. januar 2022 - Årgang 16

Løgstør måtte vente i spænding

31-10-2021

Fodbold: Med nederlaget i Gug fredag aften måtte Løgstør vente til søndag, før de kunne forny billetten til jyllandsserien.

Tekst: Per Lyngby

Fredag aften tabte Løgstørs jyllandsserieherrer med 1-2 på udebane til rækkens nummer 2, Gug. Dermed var det ikke længere i holdets egne hænder, om tilværelsen i rækken var definitivt sikret. Faktisk måtte træner Jimmy Støttrup Jensen og hans spillere vente helt til søndag eftermiddag, hvor to kampe afgjorde vesthimmerlændingenes skæbne.

Heldigvis for dem blev det til et nederlag til Hobro i deres kamp mod Vejgaard, og dermed holdt Løgstør sig fri af 6. pladsen, hvor Hobro nu skal ud i play off mod et hold fra serie 1 om en plads i jyllandsserien til efteråret.

Om kampen i Gug fortæller Jimmy Støttrup Jensen, at det var minutter fra, at holdet var kommet hjem med point, for hjemmeholdet scorede sejrsmålet i de døende minutter. Forud var gået en kamp, hvor Oliver Dam igen viste sin målfarlighed og bragte Løgstør i front. Gug fik udlignet, men et kvarter før tid var Jesper Frederiksen tæt på at score, men desværre ramte hans forsøg overliggeren.

I stedet blev det så Gug, som snuppede sejren, men efter et par dages spændt venten blev det uden betydning for Løgstør, som formentlig kan se frem til et par spændende lokalopgør mod FUIK til foråret.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!