Tirsdag d. 28. juni 2022 - Årgang 17

Løgstør må ned i serie 1

18-06-2022

Fodbold: FUIK formåede ikke at tage point mod Kristrup.

Tekst: Per Lyngby

Fredag aften var det ikke kun FUIK’s normale tilhængere, som så på, da klubbens førstehold i jyllandsserien spillede hjemmekamp mod Kristrup. En delegation af spillere fra Løgstør havde også taget turen til Farsø i håb om at se hjemmeholdet tage point fra gæsterne. Det ville nemlig betyde, at Løgstør havde noget at spille for i deres sidst kamp på hjemmebane mod Sæby søndag.

Løgstørspillerne måtte drage skuffede hjem i erkendelse af, at det hedder serie 1 til efteråret, for med Kristrups sejr på 4-1 er pladsen som nummer 6 ikke længere en mulighed for Løgstør. Det er den til gengæld for Sæby, som kommer til Løgstør i bevidstheden om, at de med en sejr vil tage den placering og dermed få muligheden for at forlænge opholdet i jyllandsserien via en play off kamp mod en 2’er fra serie 1.

Kampen i Farsø var ganske lige i første halvleg, hvor gæsterne kom foran, men hvor Jonas Sneftrup fik udlignet kort før pausen. I anden halvleg kom Kristrup foran med 2-1, hvorefter FUIK havde et par gode muligheder for at udligne, men uden resultat. Med scoringen til 3-1 10 minutter før tid lukkede gæsterne kampen og slukkede håbet hos Løgstør. Det blev også 4-1 inden slufløjt, og nu kan Kristrup så håbe, at Løgstør besejrer Sæby, for så er det nemlig dem, der får play off  pladsen.

Fredagskampen var i øvrigt forvist til bane 3 på Farsø Stadion, da opvisningsbanen var overladt til damerne i serie 2, som spillede oprykningskamp mod Hersom Bjerregrav. FUIK-damerne takkede for æren ved at vinde 5-1 og dermed sikre sig en plads i serie 1 til efteråret.

På kunstgræsbanen spillede FUIK’s andethold en afgørende kamp mod Øster Hornum. En kamp, som FUIK skulle vinde for at bevare chancen for at blive i serie 3 - det lykkedes ikke for med et nederlag på 2-3 står det klart, at FUIK må ned, medens Kvik-Aalestrup skal ud i play off for at forsøge at sikre eksistensen i rækken.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!