Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15

Løgstør lagde ud med nederlag

31-03-2019

Fodbold: Nederlag i jyllandsserien, medens andetholdet igen drillede Aars IK i serie 3.

Tekst & foto: Per Lyngby

Lørdag eftermiddag tog Løgstør IF hul på fodboldsæsonen med såvel jyllandsseriehodet som serie 3 i aktion på hjemmebane.

Efter den flotte oprykning i efteråret er det træner Kim Christensens mål, at hans hold i foråret skal sikre sin forbliven i den stærke række.

Første skridt på den vej blev lidt af en skuffelse, da Løgstør måtte se sig besejret med 1-2 af Vorup, som reelt afgjorde kampen med 2 scoringer i slutningen af første halvleg. Efter pausen fik Kristijan Pavleka ganske vist reduceret, men nærmere kom hjemmeholdet heller ikke og dermed måtte LIF forlade banen uden point.

I næste weekend skal Løgstør en tur til Aarhus og møde VSK, som slap ud af deres premiere mod Aalborg Chang på udebane med en sejr på 2-1.

I serie 3 var der lokalopgør mod Aars IK’s førstehold, som i efteråret tabte 0-1, da de to hold mødtes i Løgstør. Og meget tydede på, at de unge LIF’ere ville gentage kunststykket, da Kasper Thiessen efter en times spil bragte Løgstør foran med 1-0. Med et kvarter igen udlignede Aars ved Andreas Sørensen, og samme spiller gjorde det også til 2-1 fem minutter senere. Løgstør fik dog hevet det ene point hjem med det yderste af neglene, da Kasper Pedersen udlignede på et bragende langskud dybt inde i dommerens tillægstid, hvor det også lykkedes hjemmeholdet at tildrage sig et rødt kort.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!