Fredag d. 27. maj 2022 - Årgang 17

Løgstør HK starter sæsonen med nederlag til Nøvling

26-09-2021

2. division herrer: Løgstør HK – Nøvling IF 17-25.

Løgstør Håndboldklubs førstehold i serie 2 åbnede søndag eftermiddag sæsonen med en hjemmekamp i Lanternen, hvor Nøvling IF var på besøg. 

Løgstør kom foran 1-0 ved Frederik Christensen, men det var også eneste gang, holdet var foran. Efter 10 minutter scorer Nøvling til 1-6, men Løgstør svarer igen og er med til både 5-7 og 6-8.

Resten af halvlegen er det tydeligt, at Løgstør skal kæmpe meget mere for målene, og selvom der prøves ihærdigt, er det næsten kun Frederik Christensen, der kan få skudt hul på Nøvlings i øvrigt stærkt spillende forsvar. Der kom lidt drama i kampen, da en Nøvling-spiller får direkte rødt kort for en tackling i ansigtet på netop Frederik Christensen, der virkeligt var stærkt spillende denne eftermiddag og også endte som Løgstørs topscorer.

Ved pausen er stillingen 7-12, og selvom flere Løgstør-spillere byder ind med scoringer i 2. halvleg, kommer Nøvlings sejr aldrig i fare – dertil er de for rutinerede og godt spillende.

Gennem hele kampen skal Løgstør virkelig kæmpe for scoringerne, mens Nøvling har lettere ved at score i modsatte ende, selvom Løgstørs forsvar kæmper flot. Både Rasmus Ibsen og Christian Sørensen i målet disker op med flere flotte redninger, og bl.a. brænder Nøvling to straffekast i slutfasen. 

Kampen ender med en sejr til Nøvling på 25-17.

Efter kampen udtaler træner Sune Thorstensen:

”Jeg synes faktisk, vi spiller en fin kamp mod en svær modstander, som tydeligt har både ældre og mere rutinerede spillere, der har spillet i 2. division i flere sæsoner. Som forventet er det især vores angrebsspil, der stadig kan lægges flere lag på, men det tager vi med videre til træning. I pausen får vi justeret en del, og selvom vi ikke er i nærheden af en sejr, så undgår vi også at blive løbet over ende. Så alt i alt en udmærket kamp fra vores side, hvor der selvfølgelig stadig er plads til forbedringer, men jeg er fortrøstningsfuld frem mod de næste kampe.”

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!