Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Løgstør HK havde svært ved at tøjle Tvis-fløje

06-10-2021

Søndag skulle Løgstør HK's 2. division herrer forsøge at rejse sig efter nederlaget til Nøvling i 1. spillerunde. Modstanderen, der tog imod denne søndag, var Tvis, der også havde tabt deres første kamp.

Fokus inden kampen var især på forsvaret, der skulle være en solid base ved at alle yder en indsats og hjælper hinanden. Når denne opgave var klaret skulle der satses på at få nogle lette kontrascoringer i førstebølgen, men ellers skulle angrebsspillet bygges op med solide og velovervejede angreb med mange afleveringer og stor tålmodighed.

I løbet af kampen virkede game planen til at virke fint, men desværre er Tvis' dygtige fløje meget svære at håndtere, og de scorer nærmest på alt og fra alle vinkler. Desuden mangler der af og til lidt koncentration i Løgstør-forsvaret, så Tvis generelt kommer lidt lettere til deres scoringer end LHK. I kombination med at hverken Christian Sørensen eller Rasmus Ibsen i målet har deres bedste dag, så rækker indsatsen desværre ikke til en sejr, og LHK må tage tomhændede hjem fra Tvis efter et nederlag på 24-26.

Efter kampen udtaler Sune Thorstensen:

"Jeg synes faktisk alle spillere byder ind i både forsvar og angreb i dag. Holdet rykker "sammen i bussen", men når keeperne lige mangler de sidste vigtige og kampafgørende redninger, så bliver det desværre til et nederlag igen i dag."

Næste kamp for Løgstør HK i 2. division er søndag den 10/10, hvor Stoholm kommer på besøg hjemme i Lanternen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!