Fredag d. 7. august 2020 - �rgang 15

Løgstør hjalp Aalestrup

24-02-2020

Håndbold: Med en hjemmesejr over Hjallerup nærmer Løgstør sig toppen.

Tekst: Per Lyngby

Weekendens resultater i herrernes 3. divison bød på endnu en sejr til Aalestrup, som så småt kan begynde at ane en oprykning for enden af sæsonen.

Aalestrup vandt på udebane med 26-24 over Aalborg HK, som derfor blev smidt ud af det felt af hold, som har en lille chance for at true vesthimmerlændingenes førsteplads.

Et andet hold, som også teoretisk har mulighed for at true Aalestrup er Hjallerup. Her var der dog hjælp af hente fra lokalrivalerne i Løgstør, som hjemme i Lanternen vandt en snæver sejr på 18-17 og dermed mindskede afstanden til Hjallerup på tredjepladsen til bare et enkelt point.

I toppen er det nu kun Hjørring, som for alvor kan true knaberne, som har et på papiret ganske fornuftigt slutprogram, hvor sidste kamp i øvrigt spilles på udebane mod Løgstør.

I damernes 2. division blev en flot stime af Aars-sejre stoppet af Ikast, som hjemme vandt med 26-23 over kimbrerne.

"Vi spiller en god og lige kamp, men Ikast var gode på alle pladser. De har mange rigtig dygtige spillere, som kun er med på hjemmebane, da de også spiller U-19 liga. Vi spiller fint angrebsspil hele kampen, men har ikke helt styr på det forsvarsmæssigt i 1. Halvleg", lød det efter kampen fra træner Jannie Lynge Johansen.

Sofie Lassen blev topscorer for Aars med 8 mål.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!