Fredag d. 14. december 2018 - Årgang 13
Fra præsentationen af de nye trænere ses her fra venstre Keld Kronborg og Chris Severinsen fra LIF flankerer her de nye trænere, Andreas Overgaard og Jan Pedersen.

Løgstør har fundet nye trænere

10-12-2017

Fodbold: Søndag kunne LIF præsentere klubbens nye seniortrænere.

Tekst: Per Lyngby  Foto: Løgstør IF

Det har trukket ud, men lørdag kunne kontrakten underskrives, og søndag formiddag kunne Løgstør IF præsentere deres nye trænerduo til herresenior for den kommende sæson.

Andreas Overgaard fra Brovst bliver ny mand ved roret hos herrerne, som er tilbage i serie 1 efter en enkelt halvsæson i jyllandsserien. Den 40-årige træner, som er bosat i Brovst, har selv en lang, aktiv karriere bag sig med divisionskampe i klubber som AaB, Aarhus Fremad, FC Nordjylland og Jetsmark.

“Vi er glade for at kunne præsentere Andreas Overgaard som ny 1. holdstræner i Løgstør IF. Andreas har med sine næsten 500 divisionskampe og 10 år som cheftræner i Skovsgaard en god erfaring og ballast til at overtage Løgstør IF’s førstehold. Med ham har vi fået den trænerprofil, som vi ønskede. Vi er sikre på, at vi med ansættelsen har ramt rigtigt i forhold til at få videreudviklet vores unge trup, således vi igen kan kalde os Vesthimmerlands førende klub”, hedder det fra LIF.

Den nye træner er også glad for det kommende samarbejde:

”Jeg ser meget frem til et godt udbytterigt samarbejde med alle omkring klubben, hvor ambitionen er at skabe et unikt træningsmiljø, et godt socialt fællesskab, nogle gode resultater samt en hurtig tilbagevenden til Jyllandsserien”, lyder det fra Andreas Overgaard.

Der er også fundet en træner til klubbens andethold. Det er Jan Pedersen fra Farsø.

“Jan har en stor erfaring som seniortræner, med flere år i blandt andet Gedsted og Farsø. Med Jan får vi en yderst kompetent træner, som vil kunne udvikle vores unge spillere yderligere til både træning og kamp. Han er en ambitiøs træner, som sætter krav til sine omgivelser”, hedder det fra LIF om baggrunden for ansættelsen af den nye træner til andetholdet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!