Lørdag d. 15. august 2020 - �rgang 15

Løgstør hænger fast i bunden

02-09-2019

Fodbold: Udekampen mod Skive blev en ny nedtur for LIF.

Tekst: Per Lyngby

Efter sejren mod Morsø, kunne Løgstørs fodboldherrer i serie 1 drage til udekampen mod Skive med en smule selvtillid i bagagen efter en ellers katastrofal sæsonstart.

Kampen mod Skive var en såkaldt 6-points kamp, da de to hold forud for kampen kun havde 3 point imellem sig - I Skives favør. Og sallingboerne udbyggede afstanden til vesthimmerlændingene med en sejr på 3-1 og efterlod samtidig taberne nede i bunddyndet.

“Endnu en nedtur, må man sige, og det begynder desværre at lugte rigtig meget af noget skidt. Kampen igennem hedder boldbesiddelsen vel 85-15 i Skives favør. Det var vi indstillede på, da vi vidste de havde nogle dygtige kontraktspillere med i dette opgør som godt kan finde ud af spille bold”, fortæller Løgstørs Christian Hjortshøj Jensen.

Selvom Skive var mest i boldbesiddelse i første halvleg, var det alligevel Løgstør der har de største chancer, bl.a. til Mathias Larsen og Mathias Toft, som dog ikke kunne score. Skive var farlige på dødbolde, men halvlegen slutter 0-0.

Kort inde i anden halvleg scorer Skive til 1-0, men 10 minutter senere kommer Løgstør igennem i højre side, hvor Mathias Larsen står hvor han skal inde foran mål og får den dirigeret bolden over stregen.

“Super godt at komme hurtigt tilbage. Men det skulle vise sig at være en kortvarig glæde, for da de giver bolden op, løber de ned og scorer til 2-1. Jeg synes egentlig resten af kampen forløber meget på deres præmisser, og vi får ikke skabt de helt store målchancer, som vi ellers plejer. De får straffe med et kvarter igen, jeg selv ryger i mål, men kan desværre ikke afværge forsøget. En mand i undertal og bagud 3-1. Resten af kampen var der opløb til chancer i begge ender men Skive stod distancen og vi scorede ikke yderligere”, fortæller Christian Hjortshøj, som ærgrer sig over, at hans hold ikke fik scoret på sine muligheder i første halvleg.

På søndag skal Løgstør ud i en ny gyser, når de gæster Lerpytter Stadion i Thisted. Thyboerne ligger 5 point foran Løgstør - et nyt nederlag vil for alvor placere holdet fra muslingebyen i  bunden af rækken, medens en sejr kan mindske afstanden til midterfeltet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!