Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16

Løgstør fik en lektion på Mors

24-11-2021

2. division håndbold herrer: Mors-Thy 2 - Løgstør HK

Søndag skulle 2. divisionsherrerne en tur til Mors for at møde Mors-Thy Håndbolds andethold, der inden dagens kamp kun havde tabt til det ubesejrede førstehold fra Hjallerup. Lad os bare røbe med det samme, at det ikke blev LHK, der tilføjede Mors-Thy det andet nederlag.

Modstanderholdet bestod udelukkende at spillere fra dette årtusinde – dvs. årgang 2001-02-03, men de spillede klogt, hurtigt og velovervejet, så Løgstør blev nærmest blæst bagover fra første fløjt.

Inden kampen havde vi snakket om at vi skulle prøve at få kampen ned i tempo, da vi (som sædvanligt) stillede med et afbuds- og skadeplaget hold. Ikke desto mindre forløb 1. halvleg på Mors' præmisser. De tog initiativ i forsvaret og dækkede hårdt og godt og det tvang Løgstør til dårlige afslutninger og tvivlsomme indspil. Det blev straffet af deres lynhurtige fløje, hvor især deres højre fløj var stærkt spillede.

Halvlegsstillingen var hele 22-8, så kampen var reelt afgjort allerede der.

I 2. halvleg får Løgstør forsvaret justeret bedre ind og selvom Mors-Thy scoringsmæssigt også laver mange mål i halvlegen skal de trods alt kæmpe mere for deres scoringer. I angrebet fik LHK mere held med at få løsnet skud lidt længere udefra, så de undgik tacklinger og infight, og det gjorde at holdet trods alt fik lavet 19 mål. Kampen ender 40-19 til Mors-Thy.

Det var en fuldt fortjent sejr, der viser at det virkelig gør en forskel at træne 4-5 gange om ugen på et højt niveau.

Næste kamp for LHK er på hjemmebane på søndag den 28. november kl. 15.00, hvor 1. pladsen fra Hjallerup kommer på besøg.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!