Fredag d. 27. maj 2022 - Årgang 17

Løgstør drog mod vest - og vandt

06-09-2021

Fodbold: Storspillet var fundet frem til udekampen mod Holstebro.

Tekst: Per Lyngby

Det har knebet lidt med at få lukket ned i forsvaret og selv få scoret i den anden ende af banen for Løgstørs fodboldherrer i jyllandsserien1.

Søndag eftermiddag gik tingene dog op i en højere enhed ude mod vest, da holdet spillede på udebane mod Holstebro og vandt med 3-1.

“Det var meget fortjent. Vi rammer virkeligt et højt niveau i dag. Vi havde på forhånd snakket om, at vi skulle ud og få lukket af, da vi har givet alt for mange chancer væk her i efteråret. Vi skulle tilbage til den solide defensive base, som egentlig har været kendetegnende for os de seneste år. Det lykkedes vi med til fulde, idet vi via en fantastisk holdindsats får lukket deres opspil ned, og det er meget lidt de kommer til. Vi skaber rigtigt mange chancer og burde have vundet større. Allerede efter et kvarter har vi en kæmpe chance da Morten Rokkedal på fornemste vis finder Kasper Skak, som får en chance alene med målmanden, men hans afslutning går desværre forbi mål. Ca. 5 minutter før pausen får vi scoret efter et hjørnespark, hvor Oliver Dam fra kanten af feltet resolut knalder bolden i nettet”, fortæller træner Jimmy Støttrup Jensen.

Efter pausen har Løgstør 2-3 friløbere og rammer stolpen 2 gange uden at få scoret. Frygten for, at der skulle ske et eller andet tilfældigt i den anden ende hvor de 4 bagerste ellers havde fuld styr på tingene, begyndte at indfinde sig. Kasper Skak sørger dog fornyet ro, da han vender rundt lidt uden for deres felt og smadrer bolden ind uden chancer for deres keeper. 

“Med små 5 minutter igen får de reduceret på et hovedstød bagerst i vores felt. Heldigvis går vi op og scorer med det samme, så det bliver ikke en hektisk afslutning, som man kunne have frygtet. Kasper Skak bliver nedlagt lidt uden for feltet da han er ved at slippe igennem alene med målmanden og så sparker Oliver Dam 3-1 målet ind”, beretter en tilfreds LIF-træner.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!