Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Løgstør blev slået i overtiden

10-09-2022

Fodbold: LIF’erne kendte ikke deres besøgelsestid i første halvleg, og så tabte de.

Tekst: Per Lyngby  

Hornbæk kunne lørdag eftermiddag rejse hjem fra serie 1 kampen på Løgstør Stadion med alle 3 point efter en sen scoring, som sikrede dem sejren på 3-2.

Ifølge LIF-træner Jimmy Støttrup Jensen var der to årsager til, at Løgstør stod tomhændede tilbage efter kampen:

“Vi får to gule kort imod os, hvor det første til Casper Nymann, efter min opfattelse er en stor dommerfejl, og det koster os det ene point. Men det, som koster os sejren, er, at vi ikke performer bedre over 90 minutter. Vi har chancer til at føre 3-0 efter 15-20 minutter, hvor vi skal lukke kampen. Også efter pausen har vi chancer,  som vi ikke sparker ind, og så taber man altså fodboldkampe i en pulje, der er så tæt som vores. Nu er vi i en situation, hvor det i første omgang handler om at skabe afstand til bunden”, sagde Jimmy Støttrup Jensen efter nederlaget.

Casper Nymann bragte Løgstør foran efter 10 minutter, men efter 25 minutter udlignede Hornbæk, som også bragte sig foran, inden Andreas Gudiksen udlignede til pausestillingen 2-2. Gule kort til Casper Nyman efter 86 minutter og Mads Kjær Jensen efter 89 blev dyre i den sidste ende, hvor gæsterne altså scorede til slut.

I næste runde venter en svær hjemmekamp mod Skive på lørdag.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!