Fredag d. 7. august 2020 - �rgang 15

Løgstør blev Skive-bremset

19-10-2019

Fodbold: Sejrsstime blev brudt på hjemmebane.

Tekst: Per Lyngby

Løgstør stillede op til hjemmekampen mod Skive med imponerende 6 sejre på stribe i serie 1, hvor holdet har bevæget sig fra en håbløs bundplads og op i oprykningsfeltet. En sejr over Skive ville ikke blot styrke holdets topplads men også definitivt fjerne risikoen for nedrykning.

Kristian Pavleka sørgede med en scoring efter et kvarters spil for, at hjemmeholdet kunne gå til pausen med en føring på 1-0. Men efter pausen gik det helt galt for LIF, som først måtte se Skive udligne efter en times spil for så til slut at sætte yderligere trumf på med et sejrsmål i overtiden.

Med sejren fortrænger Skive også Løgstør fra andenpladsen, og nedrykningsfaren er stadig til stede. I næste runde gælder det hjemmekamp mod Thisted, som er et af de hold, Løgstør skal holde under sig i bestræbelserne på ikke at rykke ned. Samtidig kan en sejr også bringe holdet tilbage i oprykningskampen.

Mandag aften kan Gundersted række en hjælpende hånd til naboerne, hvis den kan besejre Thisted på udebane, men det vil samtidig betyde, at landsbyklubben øger afstanden til forfølgerne i toppen. Så det er meget tæt i serie 1 i dette efterår.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!