Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Løgstør besejrede topholdet

06-06-2022

Fodbold: Med en sensationel sejr på 3-1 over Gug fik Løgstør nyt håb om redning i jyllandsserien.

Der har ikke været meget at glæde sig over for det trofaste hjemmepublikum i Løgstør, som endnu ikke har set fodboldherrerne i jyllandsserien vinde hjemme, efter flytningen til de nye baner ved Lanternen.

Mandag kom forløsningen, da topholdet Gug var på besøg. En skræmmende modstander, som i det modsatte opgør nærmest pulveriserede Løgstør. Måske netop derfor var det et topmotiveret hjemmehold, som gik på banen. Da de 90 minutters fodbold var overstået, stod der 3-1 på lystavlen - i hjemmeholdets favør.

"Ja, det var en rigtig god sejr i dag, hvor vi virkelig leverede som hold. Vi fik lukket godt ned for Gugs ellers så gode offensiv, og så var vi stærke i omstillingerne. Så vi lever endnu.", lød det fra en glad og tilfreds Løgstør-træner, Jimmy Støttrup Jensen, efter sejren.

I den kommende weekend spiller Løgstør på udebane mod endnu et tophold, Hobro, medens Sæby hjemme møder det andet tophold Gug, hvorefter Løgstør i sidste spillerunde tager imod Sæby på hjemmebane. En kamp, som måske bliver afgørende for, hvilket af de to hold, som kan redde sig i jyllandsserien.

Forud for de sidste to spillerunder er situationen den, at Løgstør kan havne på en direkte nedrykningsplads, de kan slutte i play off om nedrykning eller de kan redde sig i sikkerhed over nedrykningsstregen. Det sidste scenarie vil formentlig kræve maksimumpoint i de to sidste kampe, hvorimod chancen for at havne i play off nok er mere sandsynlig og bestemt ikke er umulig, selv om holdet gennem hele foråret har ligget på en af de to nedrykningspladser.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!