Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13
Andreas Sloth har driblet sig fri og får afsluttet, men uden fart, så en forsvarer når imellem og får afværget.

Løgstør afgav førstepladsen

17-04-2017

Fodbold: Fysisk stærke Vestthy tog sejren i Løgstør.

Årets første hjemmekamp blev lidt af en nedtur for Løgstørs fodboldherrer i serie 1. På en ujævn og svær bane tabte holdet med 1-3 til Vestthy, som samtidig overtager puljens førsteplads.

Efter en lidt nervøs og rodet start var det Vestthy, som stemplede ind efter 8 minutter, da et indlæg fra højre blev headet i mål til føring på 1-0 til gæsterne. Hjemmeholdets markeringer sad generelt for løst, hvilket de også fik højlydt at vide fra træner Jakob Brix-Mouritsen på sidelinjen. Kort efter er det så tæt på en udligning, men Kasper Skak bliver presset, så hans hovedstød ryger lige forbi. Andreas Sloth er endnu tættere på, da han får driblet forbi målmanden og afsluttet, men desværre så svagt, at en modspiller når at afværge, før bolden passerer mållinjen.

Langsomt men sikkert er det Løgstør, som sætte sig på spillet, medens gæsterne lever på omstillinger og dødbolde. Udligningen kommer midt i halvlegen. Kasper Skak afslutter godt fra venstre side - målmanden kan kun halvklare, og Casper Nymann Jensen er over riposten, som han sender i mål til 1-1. I den resterende del af halvlegen er det Løgstør, som dominerer, medens gæsternes spillere og bænk bruger masser af energi på at brokke sig over dommerens kendelser - eller mangel på samme.

Gæsterne får dog brugt pausen konstruktivt, for det er dem, som kommer bedst ud til anden halvleg. Der er blot spillet 3 minutter, da de bringer sig foran 2-1 efter et hjørnespark, hvor en hovedstødsstærk spiller igen er på pletten og scorer. Løgstør kan slet ikke finde rytme i spillet i de sidste 45 minutter, hvor tingene slet ikke hænger sammen. Næsten konstant bliver der taget forkerte beslutninger, når man nærmer sig modstandernes mål. Frustrationerne sidder uden på trøjerne, og i den fysiske fight bliver LIF’erne de små i forhold til Vestthy. Det bliver også til en del verbale dueller mellem spillere, trænere og dommertrio.

Det er Vestthy, som har bedst kontrol over kampen, som de er lige ved at lukke med godt 10 minutter igen, hvor Michael Hjortshøj må hive en god redning frem for at forhindre yderligere scoring. Kort efter kommer Løgstør endelig frem til et skarpt indlæg, som dog bliver pareret med det yderste af fingerspidserne af gæsternes målmand. Den efterfølgende omstilling resulterer i en dobbeltchance til Vestthy - i første omgang får Michael Hjortshøj afværget, men i næste fase er han sagesløs, og så var gæsterne foran med 3-1.

Andreas Sloth får muligheden for at reducere med 5 minutter igen, men fri for mål får han afsluttet for svagt, og målmanden klarer. Dermed fuser kampen ud, og Løgstør må for første gang i dette forår forlade banen som tabere.

Set over hele kampen kan der ikke indvendes noget mod Vestthys sejr. Gæsterne var skarpere i de afgørende situationer og havde i den tidligere Thisted-spiller Kingsly Ikenna en styrmand i forsvaret, som ikke gav Løgstør-offensiven meget plads at arbejde på i luftrummet foran mål.

På fredag spiller Løgstør på udebane mod oprykkerne fra Ulbjerg, som topper rækken med 9 point, medens Vestthy og Løgstør ligger lige efter med hver 7.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!