Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16

LHK bed fra sig mod favoritter

15-10-2021

2. division herrer: Løgstør HK - Stoholm IF Håndbold 21-23.

Tredje gang blev desværre heller ikke lykkens gang for 2. division herrer. Stoholm kom søndag til Løgstør som favoritter, men LHK "bed" bestemt godt fra sig og var faktisk med i hele kampen. Dog er det altid med Stoholm foran, men de formår aldrig at knække Løgstør, der endda får udlignet til 15-15. Desværre får holdet derefter en 2 minutters udvisning, og det bliver prompte straffet af Stoholm, der igen bringer sig foran med to. Det forspring holdes resten af kampen, som ender med en sejr til Stoholm på 23-21.

Træner Sune Thorstensen udtaler: "Jeg føler egentlig at vi hænger på hele kampen. Jeg tror Stoholm underpræsterede en smule, men derfor synes jeg stadig at holdet holder fokus på de ting, vi havde snakket om inden kampen og alle byder ind. Marginalerne var dog ikke helt med os, og i 2. division bliver man bare straffet for alle fejl.

Frederik "HC" Christensen og Christian Sørensen i målet stod for at par virkelig stærke præstationer i dagens kamp, men hele holdet skal roses for at kæmpe og fighte gennem hele kampen."

Næste kamp for holdet er endnu en hjemmekamp søndag den 24. oktober kl. 15.00, hvor Elitesport Vendsyssel kommer på besøg.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!