Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Kvindefodbold fra øverste hylde på Løgstør Stadion

02-06-2022

Når der om kort tid er byfest i Løgstør får byen besøg af FC Thy Thisted Q og AGF fra Kvindeligaen i fodbold, som mødes til topfodbold på Løgstør Stadion.

Løgstør IF meddeler med glæde, at klubben har fået mulighed for at vise pigefodbold fra øverste hylde tirsdag den 14. juni kl. 18.30 på Løgstør Stadion. Igennem LIF's samarbejde med FC Thy pigerne har Løgstør IF fået tilbudt en kamp med to hold fra kvindeligaen, hvoraf det ene hold ligeledes var deltager i pokalfinalen. Det er en unik mulighed for det nye ungdomsudvalg, hvor vi gerne vil slå et slag for udviklingen af pigefodbold i LIF regi og også bare generelt. 

- Derfor glæder det os, at FC Thy Thisted Q vil bruge en aften på Løgstør stadion og ikke mindst ,at AGF ligeledes vil tage turen nordpå. Aftenen bliver en kombination af LIF og byfesten i Løgstør, da der samme aften afvikles gade/firma boldt på Løgstør stadion. Det giver en unik og god mulighed for i kombination at lave noget, der kan trække folk på stadion, siger Mads Røge fra LIF. 

Han opfordrer derfor til, at mange kommer og ser nogle af profilerne fra dette års Kvindeliga. Man kan bl.a. møde årets topscorer i Gjensidige Kvindeligaen, Rikke Dybdahl og anfører Mathilde Kjeldgaard, som kommer fra Thorup Klim.

- Vi vil gerne gøre det nye Løgstør Stadion til et samlingssted for generationer på tværs og uanset niveau, så derfor er en kombination af kvindeelitefodbold og en gade/firma-turnering en oplagt mulighed. På den her måde får vi gjort opmærksom på pigefodbolden og den rivende udvikling, den gennemgår, samtidig med at vi kan mødes helt uformelt om gadefodbold en øl, vand eller pølse, siger Mads Røge. 

Det er netop det vi så gerne vil og vil være garant for igennem LIF ungdom så derfor er vi utrolig glade for at Byfesten greb muligheden da vi foreslog en kombination, slutter han.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!