Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Kviks amatører tabte til Skives proffer

22-05-2022

Fodbold: Ulige kamp i serierækkerne, når klubber med kontraktspillere møder breddeklubber.

Tekst: Per Lyngby

Søndag tabte Kvik-Aalestrup med 0-6 på udebane til Skive IK. Men der er noget galt i strukturen, når klubber med kontraktspillere bruger disse i breddekampe, mener flere. Også Kvik-Aalestrups assistenttræner Danny Bartholomæussen :

"Et unødvendigt stort nederlag.. Indtil 4-0 kunne vi med rette have sagt, at vi burde stå uafgjort. Skive scorede på de chancer, de fik, mens vi vadede i den ene store mulighed efter den anden. Der var kvalitet til forskel i afslutningerne. Vi gik simpelthen bare døde til sidst, men man kan så heller ikke forvente, at vi kan følge med et hold, der bugner af kontraktspillere, gennem 95 minutter i serie 1. Det er vanvittigt konkurrenceforvridende, og jeg håber Skive rykker op, for de har intet at gøre i rækken med den måde de smadrer breddefodbolden på. De store klubber har bare en klar fordel af nogle regler, som ikke er til for de små klubbers skyld i hvert fald", var beskeden efterfølgende fra Danny Bartholomæussen. 

I sidste uge var Gundersted ude med en lignende kritik efter to kampe mod Skive som sluttede med nederlag på 1-7 og 0-7. I jyllandsserien oplever man lidt af det samme, når Hobro sender flere af deres kontraktspillere på banen på det, der reelt er reserveholdet til divisionsmandskabet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!