Tirsdag d. 18. januar 2022 - Årgang 16

Kvik var minutter fra spændende sæsonfinale

23-10-2021

Fodbold: Kneben føring holdt til kort før tid, og nu er sidste kamp uden betydning.

Tekst: Per Lyngby

Ser man udelukkende på kampstatistikken, ser det ud som om, at Kvik-Aalestrup lørdag eftermiddag smed en gylden mulighed for en spændende sæsonfinale, hvor der stod en play off plads om oprykning til jyllandsserien på spil. Vesthimmerændingene førte nemlig med 1-0 indtil det 89. minut, hvor gæsterne fra LKB Gistrup udlignede til slutresultatet 1-1.

Men statistikken fortæller ikke alt, og udligningen var heller ikke ufortjent ifølge Kviks assisterende træner,  Danny Bartholomæussen:

“Smed og smed. Vi var på hælene i store dele af kampen og kun en storspillende Heine Sørensen i målet holdt os fra nederlag. Det må vi erkende, selvom vi også havde chancer til at udbygge føringen og fik annulleret et mål ved sæsonens mest mærkværdige offside-dom. Bolden bliver prikket i mål i det lille felt med en Gistrup-spiller placeret ved den ene stolpe og målmanden på stregen. Offside. Dommerne forsøgte at argumentere med målmanden foran bolden-reglen, i stedet for at indrømme fejlen. Helt åbenlyst håbløs forklaring. Men Gistrup spillede en fin kamp og satte os virkelig under pres. Derfor også helt fair, at de fik udlignet til sidst. Det var ikke kun i dag, vi forspildte chancen for playoff om oprykning. Der kan vi se tilbage på et par blundere af kampe mod især Gundersted. Nu går vi efter at brænde banen af mod Hornbæk i den sidste kamp inden vinterpausen”, sagde Danny Bartholomæussen til Lokaltindblik.dk efter kampen.

Næste modstander er som nævnt Hornbæk, som kan sikre sig play off pladsen, medmindre Kvik altså “brænder banen” af og stikker dem en kæp i hjulet...

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!