Onsdag d. 15. juli 2020 - �rgang 15

Kvik pressede topholdet

11-06-2019

Fodbold: Skud på overliggeren i sidste minut - men ingen point.

Tekst & foto: Per Lyngby

Det spidser til i bundstriden i serie 1, hvor Kvik-Aalestrup kæmper for at holde sig fri af de to pladser, som betyder direkte nedrykning. Tirsdag aften spillede holdet på hjemmebane mod topholdet fra Dronningborg. Trods en heroisk fight af hjemmeholdet, blev det til et knebent nederlag på 0-1.

Gæsterne fra Dronningborg var mest i boldbesiddelse, medens Kvik-Aalestrup lurede på omstillinger og dødbolde. Topholdets overvægt i spil resulterede ikke i de helt store chancer - de opstod til gengæld, når hjemmeholdets forsvar var i gavehumør og ligefrem forærede bolden til en modspiller på egen banehalvdel. Det skete to gange i første halvleg, hvor en Dronningborg-spiller blev spillet helt fri - men i den første situation blev der sparket over og i den anden hev målmand Lucas Sørensen en flot redning ud af ærmet.

I et par situationer var hjemmeholdet også tæt på før pausen, men et frispark blev skudt forbi og en presset afslutning havde godt nok retning mod mål, men en forsvarsspiller nåede tilbage og fik afværget. Generelt var Kvik noget bedre med i det sidste kvarter, end de havde været de første 30 minutter.

Anden halvleg formede sig nogenlunde som første, men Jona Caffey gjorde det svært for sit hold, da han trak et dumt gult kort. Minuttet før den temperamentsfulde angriber igen kunne komme på banen, faldt afgørelsen, da en Dronningborg-spiller forsøgte sig fra distancen - skuddet sad midt i målet men overrumple Lucas Sørensen, som måtte se bolden sejle i mål bag sig.

I forbindelse med scoringen faldt der et gult kort til en af gæsternes spillere, og det var derfor Kviks tur til at være i overtal i 10 minutter. Det blev til en række indlæg, som dog ikke kastede de store muligheder af sig. Til gengæld var det tæt på i den ordinære tids sidste minut, hvor en løs bold blev sendt mod mål, men desværre for Kvik gik den via målmandens handske og op på overliggeren. Kort efter opstod kampens sidste mulighed, da hjemmeholdet fik frispark lige udenfor feltet, men den gode mulighed blev sendt langt over mål.

Dermed kom der ikke point på kontoen, og Kvik-Aalestrup er placeret som tredjesidst på en af de pladser, som betyder, at man risikere at skulle ud i en afgørende nedrykningskamp.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!