Tirsdag d. 28. juni 2022 - Årgang 17

Kvik og FUIK kæmper om play off

11-06-2022

Fodbold: Alle tre lokale hold i serie 3 har indflydelse på nedrykning.

Tekst: Per Lyngby

Selv om Strandby med en sejr på 3-1 over Rosendal definitivt sikrede sin forbliven i serie 3, kan holdet stadig få indflydelse på, hvem der skal ned i serie 4 til efteråret.

Forud for sidste spillerunde er situationen nemlig den, at Kvik-Aalestrup ligger tredjesidst med adgang til play off om at blive, medens FUIK er 3 point efter og placeret på en direkte nedrykningsplads. FUIK skal derfor vinder på hjemmebane mod Øster Hornum, medens de må sætte deres lid til, at naboerne og lokalrivalerne fra Strandby besejrer Kvik-Aalestrup i deres sidste kamp. Sker det, må Kvik-Aalestrup ned som følge af et dårligere indbyrdes regnskab mod FUIK.

Strandbys sidste hjemmekamp i foråret bød på en god indsats af et skades- og afbudsramt hold, som på mål af Malte Kornerup, Nikolaj Jensen og Andreas Husum sikrede sejren over Rosendal, som længe har ligget med i oprykningsfeltet, som de dog må vinke farvel til med nederlaget på Beachtown Arena fredag aften.

FUIK vandt deres kamp med 2-0 i Doense, medens Kvik-Aalestrup var chanceløse mod topholdet Støvring, som vandt med knusende 8-0.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!