Onsdag d. 15. juli 2020 - �rgang 15
Per Nielsen indledte scoringen, da Kvik-Aalestrup hentede den fjerde sejr på stribe i efteråret.

Kvik kværner videre

25-08-2019

Fodbold: Fire sejre på stribe til Kvik-Aalestrup i serie 2.

Tekst & foto: Per Lyngby

Noget tyder på, at Kvik-Aalestrup har tænkt sig at vende tilbage til serie 1 så hurtigt som muligt. Søndag blev det til den fjerde sejr i rap, da Alheden blev slået med 3-0 på eget græs.

“Vi har tur i den for øjeblikket. Alhedens bød dog mere op til dans end Ulbjerg forleden, selvom cifrene måske antydede noget andet. Der skulle et par individuelle aktioner til for at skaffe os de to første mål. Først Per Nielsen som oversprintede deres højre back, skar ind og i to omgange fik bugseret bolden over stregen. Ved målet til 2-0 skulle man knibe øjnene sammen for at se om det var Michael Laudrup eller vores egen Michael Jespersen, der tryllede i Alhedens felt efter et hjørnespark. Bolden dumpede ned for fødderne af Michael og et par kropsfinter, en tunnel, lidt dansen på baglinjen og et chip over målmanden senere lå bolden i nettet. Fantastisk mål af vores rutinerede midtbanemotor. Sidste søm i kisten satte anfører Mathias Trangbæk, som opsnappede en skidt tilbagelægning og sikkert udplacerede keeperen. Vi har grund til optimisme, men der venter os nogle spændende kampe de næste uger, hvor vi møder et par af de andre hold, som også gerne vil blande sig i toppen”, lød det efter kampen fra assistenttræner Danny Bartholomæussen.

Bjerringbro er næste opgave for Kvik-Aalestrup, som tager imod til hjemmekamp fredag aften med en topplacering og en flot målscore på 11-1.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!