Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Kvik blev Skive-skåret efter pausen

28-08-2022

Fodbold: Dårlig optakt til torsdagens lokalopgør i Hvam.

Tekst: Per Lyngby  

Efter 1-1 hjemme mod Hornbæk i sidste weekend, skulle Kvik-Aalestrup lørdag forsøge at hente sæsonens anden sejr, da de på udebane mødte Skive. Et hold, som man havde det meget svært mod i foråret, bl.a. som følge af, at Skive gjorde brug af flere af deres divisionsreserver.

Lørdag var der dog ikke problemer på den front, selv om det blev til et nederlag igen:

"Nej, denne gang var det mere jævnbyrdigt. Der er kun os selv at klandre for nederlaget. Vi leverede egentlig en ganske fin første halvleg, hvor vi bragte os i front ved Dennis Popic og havde godt fat i Skives offensiv. I pausen aftalte vi at fortsætte som hidtil, men det blev skyllet ud i lokummet allerede efter et par minutter, og så blev det ellers en stor gang sjusk og mislykkede forsøg på at svare igen på Skives nyfundne tro på tingene. Jammerlig anden halvleg rent ud sagt. Der skal andre boller på suppen mod Løgstør på torsdag", var den kontante udmelding fra assistenttræner Danny Bartholomæussen efter 1-3 nederlaget.

Torsdag aften er der lagt op til en spændende kamp mod Løgstør, som i de to klubbers seneste opgør på Hvam Stadion løb ind i et klart nederlag i en pokalkamp.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!