Lørdag d. 6. juni 2020 - �rgang 15

Kvik-Aalestrup vandt vigtig sejr

25-05-2018

Fodbold: På en god anden halvleg sikrede holdet sig sejren og en ny sæson i serie 1.

Tekst: Per Lyngby

Med sommervejr og et karneval i Aalborg lige om hjørnet, har de fleste kampfordelere i det vesthimmerlandske fodboldklubber fået lagt denne rundes kampe i dagene op til karnevalsweekenden.

Således også Kvik-Aalestrup, som fredag aften spillede mod Viborg FF. En vigtig kamp, hvor det gjaldt om at holde viborgenserne under sig - og måske endda sikre endnu en sæson i serie 1.

Begge dele lykkedes!

“Det er fantastisk. Efter en dårlig 1. halvleg blev der fulgt op med en kanon holdindsats i 2. halvleg. Vi løb forvirrede rundt i kampens første 45 minutter, men en systemændring i halvlegen gjorde, at vi kom til at stå meget bedre på banen og fik helt styr på Viborgs offensive profiler. Samtidig arbejdede hver og én stenhårdt for hver bold. Det var en sand fornøjelse. Nu drejer det sig resten af aftenen om at hjælpe de unge med at varme op til karneval i Aalborg i morgen”, lød det fra en tilfreds Danny Bartholomæussen efter kampen, hvor væskebalancen blev bragt i balance igen efter aftenkampen i det smukke og varme sommervejr.

Viborg bragte sig foran 5 minutter før pausen, og inden der blev fløjtet af til pausetheen havde holdet scoret endnu en gang - denne gang i eget net, så stillingen var 1-1 efter de første 45 minutter. Små 10 minutter inde i anden halvleg var det så Jonas Caffey, som sørgede for det afgørende mål, der sikrede Kvik-Aalestrup sejren på 2-1 - og en ny sæson i serie 1.

Dermed bliver karnevallet lørdag en tak sjovere for de unge spillere på holdet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!