Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Kontramaskine knuste FUIK

12-09-2022

Fodbold: Tre hurtige mål i første halvleg afgjorde tingene i Ringkøbing.

Tekst: Per Lyngby

Med en sejr og en uafgjort i de to seneste kampe, var det et FUIK-hold med fornyet selvtillid, som stillede op til en svær udekamp i jyllandsserien mod Ringkøbing. Et hold, som træner Rudi Møller på forhånd advarede om, at de har en giftig offensiv.

Og den offensiv fik de vesthimmerlandske gæster at mærke i det vestjyske, hvor hjemmeholdet trods en mand i undertal bragte sig foran efter godt 20 minutters spil. Og i løbet af det næste kvarter blev det til yderligere 2 scoringer af Ringkøbing, inden Scott Jensen fik reduceret til 1-3 inden pausen. I anden halvleg skulle man helt hen til slutminutterne, før der igen blev scoret. Det var FUIK, som fik reduceret ved Kristoffer Vorre, og da FUIK forgæves appellerede for straffespark dybt inde i overtiden blev det ikke til mere.

Med halvdelen af turneringen spillet ligger FUIK næstsidst med 6 point for 7 kampe, og Rudi Møller er da heller helt tilfreds, når han gør status over søndagens kamp og den første halvdel af sæsonen:

"Vi mødte en kontra maskine i dag. De var sindssygt skarpe og kyniske på omstilling. Vi spiller faktisk en godkendt kamp. God tænding, arbejder hårdt, har bolden klart mest, skaber masser af chancer, men vi får desværre ikke udbytte. Det har været en hård første halvdel af sæsonen. Jeg føler egentligt, at vi kan være med mod alle, men det er hårdt, at det ofte har været stolpe ud og marginaler på modstanderens side. Omvendt skal vi også se indad, og vi har heller præsteret godt nok i forhold til, hvad vi kan. Men der er kun en vej, og det er at arbejde hårdt og så se, om ikke tingene vender. Ingenting kommer af sig selv, så vi skal bevare optimismen og troen", lyder det fra FUIK-træneren.

Næste mandag skal FUIK igen vestpå, når det gælder udekamp mod Holstebro.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!