Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Katastrofal afslutning for Løgstør

08-05-2022

Fodbold: Sikker føring blev sat over styr i de sidste 20 minutter.

Tekst: Per Lyngby

Alt tydede på, at Løgstør ville få en tiltrængt og vigtig sejr i jyllandsserien, da holdet på udebane mødte Skjold Sæby. Ganske vist var vendelboerne foran med 1-0 ved pausen, men Løgstør kom godt igen og bragte sig foran med 3-1, hvorefter hjemmeholdet i de sidste 20 minutter scorede to gange og sikrede sig 3-3. Det sidste mål blev scoret blot 3 minutter før slutfløjtet.

"Ja, da vi kommer foran 3-1 er der ikke noget som tyder på, at de skal komme tilbage og score 2 mål, for der er vi egentlig i god kontrol og presser på. Desværre får de hurtigt reduceret, og så falder vi sammen til sidst, hvor de kommer til alt for mange chancer. Det kunne være gået helt galt til sidst, hvor vi faktisk skal være glad for det ene point", fortæller LIF-træner Jimmy Støttrup Jensen.

Ifølge træneren skaber hans hold, de chancer der skal til - således er der to forsøg på træværket og 2-3 store muligheder, inden Sæby kommer foran med 1-0.

LIF's mål bliver scoret af Jesper Frederiksen på frispark, Mathias Toft header den ind på hjørne ved bagerste stang og Mathias Toft igen med er tørt hug langs jorden.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!