Lørdag d. 6. juni 2020 - �rgang 15
Fra venstre ses sportschef i LIF, Keld Kronborg, ny cheftræner Jimmy Støttrup Jensen, andetholdstræner Jan Pedersen og formand Chris Hendriksen Severinsen.

Jimmy Støttrup Jensen bliver cheftræner i LIF

07-10-2019

Løgstør IF skriver kontrakt med Jimmy Støttrup Jensen, som ny førsteholdstræner og forlænger samtidig kontrakten med andetholdets træner Jan Pedersen.

Da Løgstør IF's nuværende cheftræner har søgt andre udfordringer tættere på hans bopæl, har Løgstør Idrætsforening sikret sig sin nye trænerprofil til sæsonopstart 2020. Det bliver Jimmy Støttrup Jensen, som vender tilbage til LIF, denne gang som træner for seniorafdelingen.

-  Jimmy er en vellidt person, der har ydet en kæmpe indsats som frivillig i klubben. Han har tidligere trænet ungdom i LIF med stor succes, og både spillere og klubben kan se frem til at genforenes. Jimmy har en høj trænerfaglighed, er respekteret for hans arbejde og er særdeles vellidt i og udenfor klubben. Vi ser meget frem til samarbejdet med Jimmy, hvor arbejdet med at få indlemmet endnu flere af vores ældste dygtige U-spillere i seniortruppen bliver et spændende og vigtigt element i de kommende år, siger LIF-formand Chris Hendriksen Severinsen.

Til at understøtte hele seniortruppen og lede andetholdet har klubben forlænget aftalen med Jan Pedersen. Jan P. er ligeledes en yderst vellidt mand i klubben, som udover hans altid gode humør, understøtter cheftrænerens plan og sammenhængskraften mellem klub, spillestil og mandsskabspleje. Jan skal samtidig være med til at udvikle og konsolidere hele truppen og bliver ansvarlig træner for andetholdet.

-  Jeg er både glad og stolt over at få lov til at stå i spidsen for den fodboldklub, som står mit hjerte nærmest, og jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang. Samatidig er jeg utroligt glad for at Jan P. har valgt at fortsætte i klubben, og jeg ser frem til et godt samarbejde med ham og de andre personer omkring seniortruppen, siger den nye cheftræner Jimmy Støttrup Jensen.

- Det betyder også, at vi i december siger farvel til Kim Christensen, som har haft hvervet som cheftræner siden 1. januar 2019. Kim har ønsket at finde et hverv tættere på hans bopæl ved Tjele, og vi har i gensidig respekt og aftale med hinanden kunne findet frem til en mindelig aftale omkring dette. Vi ser frem til den resterende del af sæsonen under Kim Christensens ledelse, og glæder os efter sæsonens afslutning til at byde både Kim og familien velkommen til Løgstør Stadion igen, siger Chris Hendriksen Severinsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!