Mandag d. 14. juni 2021 - �rgang 16

Ineffektive oprykkere

09-08-2019

Fodbold: Strandby blev budt velkommen i serie 3 med et nederlag på 1-5.

Tekst & foto: Per Lyngby

Fredag aften tog oprykkerne til serie 3 imod Møldrup-Tostrup, som er nedrykker fra serie 2. Unægtelig en svær start hjemme på et velbesøgt Beachtown Arena, hvor der i disse dage er Strandby Festuge med fodbold og mange andre aktiviteter.

Men det er vist blevet til mere strand en træning for Strandby IF's fodboldherrer i sommerferien, for holdet leverede en skidt indsats i første halvleg, hvor gæsterne udnyttede et usikkert forsvar til at omsætte tre friløbere i scoringer, som blev fulgt op af et fornemt lob, og dermed kunne Møldrup-Tostrup gå til pausen med en føring på 4-0. Hjemmeholdet virkede noget modløse efter den start.

Anden halvleg formåede sig noget bedre for Strandby, som havde masser af boldbesiddelse, men ikke den store fantasi til at bryde gæsternes defensiv. Trods spilovertaget, måtte Strandby indkassere endnu et mål på et af Møldrup giftige kontraløb, som blev afværget i første omgang men et energisk genpres førte til et indlæg, hvor en angriber havde let ved at score.

Til Strandby ros skal nævnes, at holdet kæmpede godt, og det blev belønnet efter hjørnespark, hvor Mike Bunde headede reduceringen ind til 1-5. Og det blev til yderligere et par store chancer, som blev misbrugt på det skammeligste. Noget, der skal rettes op på, hvis man vil gøre sig håb om at kunne være med i den stærke serie 3 pulje.

Om kampen var der i øvrigt det at bemærke, at gæsterne stillede med den tidligere Løgstør-træner Jacob Mouritsen, som fra sin centrale placering på banen strøede om sig med sukkerballer til medspillerne

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!