Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Hornum sejrede i overtiden

23-08-2022

Fodbold: Uden at spille godt, sikrede HIF sig 3 point og den anden sejr på stribe.

Tekst: Per Lyngby  

Spillet var overbevisende og sejren for lille, da Hornum i sin første kamp besejrede Øster Hornum med 4-1. Det samme kan man ikke sige om tirsdagens hjemmekamp mod Sønderup-Suldrup, som ganske vist blev vundet med 2-1, men uden at spillet fungerede.

Hornum kom ellers foran allerede efter 5 minutters spil på et selvmål, men så skete der heller ikke så meget mere i første halvleg. Efter pausen udlignede gæsterne, og det lignede længe et uafgjort resultat, indtil Philip Mortensen i dommerens overtid dukkede op som en trold af en æske og scorede til 2-1. Naturligvis til stor jubel for hjemmeholdet og dets trofaste tilskuere.

“Vi måtte tage alle spilleminutterne med for at få den sejr, og spillet var bestemt heller ikke ret godt i dag. Det burde nok have været en deler, men vi tager sejren - det er også længe siden, vi har vundet på en dag, hvor vi ikke spiller godt, lød det efter kampen fra HIF-træner Johnny Nielsen.

På søndag spiller Hornum igen på hjemmebane, hvor Aalborg KFUM kommer på besøg.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!