Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16

Hornum og Gundersted mødes i lokalbrag

07-11-2021

Fodbold: Med en sejr på 1-0 på Mors er Hornum klar til play off om en plads i serie 1 - mod naboerne fra Gundersted.

Tekst: Per Lyngby

Sportsredaktionen på dette medie kender ikke stadionrekorden på Freja Park i Gundersted, men mon ikke man kan komme tæt på i den kommende weekend, når naboerne fra Hornum kommer på besøg. Til en altafgørende kamp om en plads i serie 1 til foråret, medens taberen spiller serie 2.

Det store lokalbrag blev en realitet søndag eftermiddag, da Hornum besejrede Morsø FC med 1-0 på udebane. Kampens enlige og afgørende mål scoret af Martin Kjær Christoffersen i første halvleg. 

Det er Gundersted, som må siges at have mest på spil, da holdet i tilfælde af nederlag indkasserer den anden nedrykning i 2021 - i foråret røg holdet ud af jyllandsserien. Hornums primær mål for efteråret har været at redde sig i serie 2. Det lykkedes med en fornem og historisk andenplads, der som ekstra bonus gav adgang til play off kampe om oprykning til serie 1.

Kan Hornum vinde, vil det være et højdepunkt i klubbens historie og et flot farvel til træner Kristian Skriver. Man kan dog være bekymret for, om spillertruppen er bred nok til at kunne begå sig i serie 1, men markedsbyen drenge har gang på gang gjort skepsis til skamme, og de har næppe tænkt på at lade Gundersted få noget foræret.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!