Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Hornum må ned i serie 3

26-06-2022

Fodbold: Den afgørende kamp mod Støvring blev tabt.

Tekst: Per Lyngby  

I efteråret spillede Hornums fodboldherrer play off kamp om at rykke op i serie 1. Kampen mod Gundersted blev tabt, således at det også hed serie 2 i markedsbyen i foråret. Her sluttede holdet som nummer 6, hvilket igen resulterede i en play off kamp, denne gang om at undgå nedrykning til serie 3.

Fredagens modstander på Hornum Stadion var Støvring, som for få år siden spillede i jyllandsserien. Nu er den store klub med næsten 1000 medlemmer havnet i serie 3, hvor det blev til en andenplads i foråret. Efter en sejr over en anden 2'er fra serie 3 skulle storklubben så til Hornum, hvor forholdene er knap så store men sammenholdet til gengæld stort.

Hornum har været gennem en sæson med masser af skader, medens Støvring i foråret har fået stabiliseret deres hold ved at kalde rutinerede kræfter tilbage. Dermed blev oddsene ulige for hjemmeholdet, som måtte se sig besejret med 1-4 og dermed rykker ned i serie 3.

Nedrykningen er ingen katastrofe i Hornum, som på flot vis har leget med blandt meget større klubber i serie 2 - bl.a. blev det i foråret til en imponerende sejr på 5-0 over Nibe. Holdet burde kunne lege med i den bedste halvdel i serie 3, og det vil ikke overraske, hvis det på et tidspunkt igen bliver til en oprykning til serie 2.

Og så må man håbe, at klubben finder en træner, som kan tage over efter formand Johnny Nielsen, som nødtvungent måtte tage over, da Kristian Skriver stoppede i klubben. Den engagerede formand har gjort sit, men har haft de fleste odds imod sig, og for ham kommer nedrykningen heller ikke som den store overraskelse:

"Truppen har været smal, som den også var sidste år, men i år har skaderne plaget, og her skal forklaringen nok findes. Det er ikke kampen mod Støvring, som koster nedrykningen - det er i de øvrige kampe i foråret, hvor vi ikke har kunnet byde ind med nok", erkender træneren.

I serie 3 spillede Kvik-Aalestrup også play off om at blive i rækken, og det lykkedes med en sejr over Sønderup-Suldrup i den afgørende kamp.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!