Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Hornum klar til topbrag med sejr

14-09-2022

Fodbold: Med den anden 4-1 sejr på stribe strøg Hornum til tops.

Tekst: Per Lyngby

For anden gang på mindre end en uge var Hornums fodboldherrer i serie 3 en tur i Aalborg, denne gang for at møde bundholdet Aalborg Freja, som forud for opgøret ikke havde opnået nogen point.

Det har aalborgenserne fra den vestlige del af byen heller ikke efter mødet med stabile Hornum, som med en sejr på 4-1 stryger forbi Gug og overtager førstepladsen i puljen.

"Målene i Freja blev scoret af Marc K. Nielsen med 2 og et af henholdsvis Magnus Trangbæk og Casper "Siv" Nielsen. Det blev "en dag på kontoret", uden at vi spillede os ud. Vi skulle nok have vundet med et par stykker mere, men sejren er godkendt, og vi kom igennem uden at bruge unødige kræfter og vigtigst: ikke flere skader", lød det efter kampen fra træner Johnny Nielsen.

Dermed ser Hornum ud til at kunne stille op til topopgøret på Hornum Stadion fredag aften med en stærk trup og masser af selvtillid, som måske kan være den afgørende faktor, så holdet med en sejr ikke blot kan udbygge føringen i puljen men også være den perfekte indgang til Septembermarkedet i Hornum, som løber af stabelen i denne uge og den kommende weekend.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!