Tirsdag d. 18. januar 2022 - Årgang 16

Hornum kan komme i oprykningsspil

23-10-2021

Fodbold: Holdet fra markedsbyen er fri af nedrykning og kan “risikere” oprykning.

Tekst: Per Lyngby

Hornum er i efteråret placeret i serie 2 sammen med lokale storklubber som Aars, Nibe og Støvring - hold som alle har været oppe at spille jyllandsserie eller danmarksserie.

Men det faktum lader man sig ikke imponere af i markedsbyen, hvor ingen af de store klubber i denne sæson har formået at besejre Hornum, som til gengæld har slået dem alle mindst en gang og spillet uafgjort de øvrige. I det indbyrdes regnskab har Hornum hentet 14 af 18 mulige point mod netop disse hold. Ganske imponerende.

Lørdag var det Nibe, som måtte strække våben på Hornum Stadion, hvor Kristian Skrivers tropper vandt med 2-1 efter 2-0 ved pausen på mål af Martin Kjær Christoffersen og Marc K. Nielsen.

Med sejren er Hornum definitivt fri af nedrykning forud for sidste spillerunde, hvor holdet faktisk kan spille sig op på en plads, som giver adgang til play off om en plads i serie 1, hvilket måske vil være lidt for stor en mundfuld for den lille trup, som Skriver råder over.

Og oprykning er da heller ikke et tema, ifølge HIF-formand Johnny Nielsen:

“Det er nu redningen vi fokuserer på - det andet er absolut sekundært. Det blev en tæt kamp mod Nibe,  men vi vinder på en god første halvleg - og en fantastisk keeper i Mikkel Kristensen. Vi ender over storklubber som Støvring og Nibe, og kan vi også holde Aars under os, så har vi da i den grad præsteret fantastisk i 2021”, lyder det fra HIF-formanden, som sjælden misser en kamp, hvor Hornum er involveret.

I sidste runde møder Hornum Valsgård på udebane, og her en sejr formentlig nødvendig, hvis ønsket om at slutte foran naboerne fra Aars skal indfries, da Aars i deres sidste kamp bør kunne besejre allerede nedrykningsdømte Aalborg Chang.

Skulle Hornum vinde, samtidig med at Sønderup-Suldrup taber til allerede oprykkede Hadsund, står den på play off kampe om en plads i serie 1.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!