Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17
Fodbold: Den tidligere LIF’er Mike Hermansen skal træne Hornum næste år.

Hornum henter ny træner i Fjerritslev

16-11-2022

Fodbold: Den tidligere LIF’er Mike Hermansen skal træne Hornum næste år.

Tekst: Per Lyngby  Foto: Hornum IF

Sidste år søgte Hornum IF forgæves efter en træner til deres fodboldherrer, og til slut måtte formanden, Johnny Nielsen, selv træde til og påtage sig hvervet. Han var med til at rykke ned i serie 3 efter foråret, men førte holdet tilbage til serie 2 i det netop afsluttede efterår.

Allerede nu er der skrevet kontrakt med en ny træner til sæsonen 2023. 

“Vi er stolte af at kunne præsentere Mike Hermansen som ny styrmand”, fortæller Johnny Nielsen.

Mike Hermansen kommer med trænererfaring fra Fjerritslev IF, hvor han har været spillende træner. Inden trænergerningen var han  gennem flere år på Løgstørs førstehold.

“For HIF har Mike gennem længere tid været øverst på ønskelisten idet vi ud over at få en kompetent træner også får en klar spillerforstærkning til en trup, der de senere år til tider har været udfordret på bredden. Vi føler,  vi får et trænertalent ind, som har bevist sit værd og kan sine ting - og som vil kunne sætte retningen for holdet fra dag 1. Vi er glade og stolte over, at vi har kunnet tiltrække Mike Hermansen, og er sikre på at det bliver rigtig godt”, lyder det fra sportschef Torben Zefting i Hornum IF.

Klubbens vedholdende interesse for, at skaffe Mike Hermansen til markedsbyen har været afgørende for den nye træner.

“HIF har været meget tålmodige - men ganske insisterende i deres interesse, og det er da dejligt at føle sig eftertragtet - og at klubben tror på dig og gerne vil dig. Jeg har et godt indtryk af Hornum IF og glæder mig rigtig meget til at opleve den entusiasme og opbakning som jeg fornemmer der er i og omkring klubben. Alle kender Hornums hjemmebane, og jeg ser frem til at være en del af hjemmeholdet. Jeg ser i det hele taget meget frem til udfordringen og glæder mig til at sætte mit præg på et hold, som alle vist ved indeholder fin kvalitet”, lyder det fra den nye HIF-træner.

I den afsluttende sæson i Fjerritslev var Mike Hermansens mandskab med helt fremme i kampen om oprykning men sluttede som nummer 4 med bare 2 point op til en plads om play off til serie 2.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!