Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Hattrick i vigtig Hornum-sejr

11-06-2022

Fodbold: Der er måske lagt op til dramatisk finale på Hornum Stadion i sidste runde.

Tekst: Per Lyngby

Det var med kniven på struben, at Hornum gik på banen til hjemmekampen mod Nørager-Rørbæk i serie 2. Et nederlag ville for alvor skærpe situationen i bunden, hvor Hornum var placeret med 11 point før kampen. Efter at have været bagud med 2-0 præsterede holdet et flot comeback og vendte et truende nederlag til en sejr på 4-2.

Sejren betyder, at Hornum rykker fra sidstepladsen og op over nedrykningsstregen, og modsat konkurrenterne, som de har under sig, har Hornum 2 kampe tilbage. En sejr på udebane tirsdag aften mod topholdet St. Restrup vil betyde, at der også spilles serie 2 i efteråret, medens et nederlag til gengæld vil betyde, at den sidste kamp hjemme mod Aars får afgørende betydning for, hvem der bliver og hvem der må rykke ned.

“Ja, vi har jo en udsat mod St. Restrup, hvor vi da ikke har tænkt os at opgive på forhånd. Men ingen tvivl om, at vi givet får en form for finale i sidste runde. En stærk indsats i dag, hvor vi efter 35 minutter var nede med 0-2 og nede i sækken, men et episk comeback reddede os i anden halvleg.”, sagde træner Johnny Nielsen efter kampen.

Magnus Trangbæk scorede lige før halvleg, og efter pausen blev der leveret et vaskeægte hattrick af den genkomne anfører Jakob Nøhr, som efter tre kampes fravær var smidt op som angriber fra den normale plads som midterforsvarer.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!