Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Hattrick af Farsøs håndbolddamer

13-10-2021

Håndbold: Hverdagskamp i Thy blev vundet sikkert og nu topper Farsø puljen.

Tekst: Per Lyngby

Tirsdag aften sikrede Farsø KFUM HK’s damer sig den tredje sejr af lige så mange mulige, da holdet på udebane besejrede Team Thy fra Thisted med 30-22 efter 17-9 ved pausen.

Træner Mogens Roed er særdeles tilfreds med indledningen på sæsonen, og med tirsdagens sejr i Thy:

“Vi har en rigtig god defensiv centralt men også med backs, som sætter gode tacklinger, så vi får slået modstandernes spil i stykker. Samtidig scorer vi også mange mål. Tidligere lå holdet omkring de 20 mål i en kamp, men nu laver vi det antal på en halvleg. Og og akkurat som på fodboldlandsholdet, som vi hørte anden halvleg af, da vi kørte hjem, fordeler målene sig på mange spillere, der var vist kun en enkelt, som ikke kom på tavlen i Thisted”, siger Mogens Roed til Lokaltindblik.dk.

Marlene Holm blev topscorer for Farsø med 10 mål, men træneren peger på, at det primært er en holdindsats, som har skaffet de tre sejre. Alle kæmper for holdet, og med sejrene er der også tanket masser af selvtillid forud for den næste kamp, som spilles på udebane mod Aars.

“Det bliver en svær kamp - en kamp, man har snakket om længe. Spillerne kender hinanden indbyrdes på kryds og tværs, men vi griber det an, som vi plejer, og håber naturligvis at kunne stå med 8 point for 4 kampe, når der fløjtes af i Østermarken, lyder det fra Farsø-træneren.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!