Tirsdag d. 18. januar 2022 - Årgang 16

Håndboldspillere på tidlig juleferie

13-12-2021

Håndbold: Flere lokale hold fik udsat deres sidste kamp til efter jul.

Tekst: Per Lyngby

Coronaen har før stillet sig i vejen for idrætsbegivenheder, og i ugerne op til jul gør den det igen. Som følge af de stigende smittetal og spredningen af den nye variant, er flere kampe blevet udsat til senere.

Eneste lokale hold, som var i kamp i den forløbne weekend var således Aars HK’s herrer i 2. division, som lørdag måtte drage hjem fra Hjallerup med et nederlag på 23-33. Dermed slutter holdet første turneringshalvdel med en pointhøst på 10 og en placering præcis midt i rækken med god afstand til såvel top som bund.

Aalestrup, som spiller i samme række, har flyttet deres kamp mod Løgstør til efter jul, men holdet har stadig programsat en kamp inden jul, hvor holdet på udebane skal møde Skive den 17. december. Aalestrup har spillet 9 kampe, som har resulteret i 5 point og en placering lige over nedrykningsstregen.

Løgstør har ligeledes spillet 9 kampe, og skal ikke i aktion igen før i det nye år. Holdet har indtil nu kun formået at hente et enkelt point og ligger sidst i tabellen.

Hos damerne har Aars og Farsø også spillet færdig i dette år. Aars ligger sidst i 2. division med bare 2 point for ni kampe, medens Farsø ligger placeret midt i tabellen med 11 point for 10 kampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!