Tirsdag d. 27. juli 2021 - �rgang 16

Håndboldsæsonen er slut før tid

14-03-2020

Håndbold: Dansk Håndboldforbund har besluttet at de fleste rækker skal stoppe nu.

Af Per Lyngby

På grund af de mange tiltag vedrørende corona, har Dansk Håndboldforbund fredag besluttet, at turneringen for alle rækker med undtagelse af senior liga og senior 1. division er slut.

Beslutningen medfører også, at alle børne- og ungdomskampe aflyses, U17 liga og U19 liga stopper, og ungdoms-DM aflyses.

Den vidtrækkende beslutning har naturligvis betydning for op- og nedrykning. I denne sæson vil der derfor kun være direkte op og nedrykning, hvilket betyder, at der ikke afvikles kvalkampe. situationen.

Beslutningen betyder også, at der ikke stilles hold til kvalkampe om oprykning fra 2. division til 1. division, og at de hold i 1. division, der ender sæsonen med at skulle have spillet kvalkampe, forbliver i 1. division.

For de vesthimmerlandske hold vil det, som stillingerner er nu, hvor turneringen er afsluttet, betyde, at Aars og Løgstør ikke kommer i kvalifikationsspil om oprykning til henholdsvis 1. og 2. division men forbliver i de nuværende rækker. Aalestrup sikrede sig allerede i sidste weekend oprykning til 2. division, hvor holdet nu kan se frem til lokalopgør mod Aars i næste sæson.

I kvindernes 2. division beholder Farsø og Aars deres plads i rækken, medens det for længst er blevet en realitet, at Blære-Hornums damer i 3. division rykker ned.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!