Tirsdag d. 18. januar 2022 - Årgang 16

Gyldent efterår i FUIK

30-10-2021

Fodbold: Tre seniorhold rykker op.

Tekst: Per Lyngby

Efteråret er kendetegnet ved sine gyldne farver, og årstiden har også været gylden for fodboldspillerne i Farsø-Ullits IK.

For 3 uger siden sikrede klubbens førstehold sig oprykning til jyllandsserien efter bare en enkelt sæson som nyoprykkere i serie 1. Efter oprykningen har holdet mistet lidt kadence ved at tabe to kampe i træk, men fredag aften blev lidt af æren og selvrespekten reddet, da holdet sluttede sæsonen på udebane ved at spille 1-1 mod LKB-Gistrup. 

Hjemme i Farsø skulle andetholdet i serie 4 vinde over Nørager-Rørbæk for at være sikre på at rykke direkte op fra puljens andenplads. Holdet måtte dog nøjes med 2-2 og gik noget slukørede til omklædningsrummet, hvor champagnen fik lov at blive i sportstaskerne. Den kom dog frem lidt senere, da en granskning af resultaterne i de øvrige puljer i Jylland viste, at det uafgjorte resultat var nok til at sikre oprykningen. Herefter sprang champagnepropperne og festen kunne bryde løs.

Klubbens hattrick blev fuldendt, da seri 6 holdet rykker op i serie 5. Ganske vist på en lidt billigere baggrund, da serie 6 helt forsvinder, så den laveste række under DBU Jylland nu hedder serie 5. Det betyder så, at alle hold, som i denne sæson har spillet serie 6, vil være sikre på at spille serie 5 til foråret. Det har givet mange sjove kampe og situationer, når et hold, som sluttet sidst i deres pulje, alligevel er sluttet af med champagne og oprykningsfest..

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!