Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13
Karsten Munk havde en god mulighed, men missede, da Gundersted spillede 1-1 mod Nørager-Rørbæk på udebane.

Gundersted mistede første point

17-04-2017

Fodbold: Uafgjort på vanskelig bane i Nørager.

Mandag skulle Gundersted forsøge at hente sæsonens fjerde sejr på stribe, da topholdet gæstede bundproppen Nørager-Rørbæk.

“Det blev kamp som altid, når vi møder Nørager. Svært og fysisk, og så på en græsbane i Nørager som manglede at få taget første slet”, lød det med landmandsminen på fra Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen efter kampen.

Gundersted kommer ellers fint i gang og har to gode muligheder. Først ved Thomas Trend, som må se sit forsøg blive reddet af hjemmeholdets dygtige målmand i en mand-mand duel. Anden chance er en tværbold,  som Karsten Munk slet ikke får træf på.

“Jeg synes vi er okay lige, på nær, når deres dygtige kant Morten Virenfeldt fik for meget plads.

I anden halvleg starter vi egentligt også okay. Og ud af ingenting lopper Kenneth Brændstrup os foran. Men det bliver ligesom en sovepude for os. Vi glemmer basale ting som opdækning osv. I en situation, hvor vi er i ubalance, bliver Nørager bedste mand spillet fri foran mål og scorer sikkert. Vi prøver at svare igen, men et gult kort til Alexander Møller gjorde, at vi ikke kunne sætte det sidste pres, erkender Mikkel Lindhardt Hansen.

Med Gundersteds remis og Nibes sejr over FUIK er der lagt op til et brag af en kamp, når silde- og festivalbyens udvalgte grønne ørne fredag aften gæster en flok topmotiverede gul-sorte brumbasser, som håber at kunne tage det afgørende stik i kampen om førstepladsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!