Mandag d. 23. maj 2022 - Årgang 17

Gundersted vinder lokalopgør

25-09-2021

Fodbold: Med den anden sejr i træk bevæger holdet sig væk fra bunden.

De seneste tre kampe har alle kastet point af sig til Gundersted, som fredag aften vandt med 1-0 over Kvik-Aalestrup hjemme på Freja Park. 

"Det blev lige nøjagtig den type kamp, vi havde forventet og også frygtet. Vi vil gerne spille fodbold, men det vidste vi på forhånd, at banen i Gundersted aldrig indbyder til. Selvom vi var indstillet på en fysisk og uskøn kamp på Gundersteds præmisser, døjede vi med at komme frem til de helt store muligheder, og ganske symptomatisk faldt kampens eneste mål på en tilfældig afretning af en bold, som ellers nok skulle have været fundet i skoven. Selv havde vi to stolpeskud i løbet af kampen, og et fair resultat havde nok været uafgjort. Sådan gik det desværre ikke, og det irriterer os alle, at vi nu skal kigge nedad i tabellen. Det mener vi selv, vi er for gode til, og det er der ikke andet for end at bevise i de resterende kampe", sagde assistenttræner Danny Bartholomæussen efter kampen. 

Gundersted-træner Stefan Vestergaard Olesen var naturligvis glad for sejren:

"En rigtig fightersejr! 3 vigtige point, som ikke gør resten af sæsonen mindre spændende. Mikkel Krzyrosiak scorer det afgørende mål i anden halvleg", lød det fra Gundersted-chefen. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!