Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13

Gundersted topper serie 2

08-09-2017

Fodbold: Med en sejr på 4-2 over Trekroner er Gundersted nyt tophold.

Tekst: Per Lyngby 

På tirsdag er der lagt op til folke- og fodboldfest i Hornum, når der tages forskud på Septembermarkedet med et brag af et lokalopgør i fodboldens serie 2. Hjemmeholdet får besøg af naboerne fra Gundersted, som ligger nummer 1 i rækken.

Gundersted overtog torsdag førstepladsen fra Kvik-Aalestrup, da det på hjemmebane blev til en sejr på 4-2 over oprykkerne fra Trekroner.

“Stadionuret havde lige runder 2 minutter, da Niels Greth dukkede op ved forreste stolpe og scorede sikkert. Efter et kvarter, hvor vi har domineret, driblede Jesper Møller rundt i deres felt og udbyggede til 2-0. Så åndede alt fred og idyl, attitude-mæssigt. Vi blev passive og dækkede ikke op. Det udnyttede Trekroner til fortjent at få reduceret i en fase, hvor vi er ramt af et gult kort”, fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Anden halvleg startede som første sluttede: med Trekroner mest på bolden. Gæsterne får også udlignet, men hjemmeholdet er hurtige til at slå tilbage. Ud af ingenting steg Kenneth Haldrup op og scorede til 3-2 på et indlæg. Derefter pressede Trekroner hårdt på, men i de sidste minutter opsnappede Jakob Hydal bolden efter en fejl i Trekroners forsvar og passerede målmanden uden besvær til slutresultatet 4-2.

Tirsdag aften skal landsbyklubben forsøge at forsvare førstepladsen i et lokalopgør, hvor alt kan ske.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!