Fredag d. 14. august 2020 - �rgang 15
Patrick Borup scorede på straffespark for Gundersted. (Arkivfoto).

Gundersted strøg til tops

21-09-2019

Fodbold: Med en snæver sejr i Skive ligger landsbyklubben nummer 1 i serie 1.

Tekst og foto: Per Lyngby

Gundersted er i gang med at spille et særdeles stabilt efterår i serie 1. Hidtil har resultaterne maget det således, at holdet er med i topkampen, og fredag aften strøg vesthimerlændingene så helt til tops, da det på udebane blev til en sejr på 1-0 i Skive. En kamp, hvor der skulle slides for alle 3 point:

“Ja, det holdt hårdt. Men en god holdindsats i en chancefattig kamp, hvor vores 5 bagerste tog godt fra. Vi spillede på kunstgræs mod et hold bestående af unge, boldsikre spillere. På trods af lidt afbud i forhold til sidste weekend, gjorde vi en solid indsats, og jeg synes, vi var bedst i den første halve time, men faldt så i tempo og Skives boldovertag blev mere markant”, beretter Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Der skulle gå en time, før den første store chance kom. En udspilsfejl fra Skives målmand blev opsnappet, og efterfølgende blev der begået straffe på Kristian Skriver. Forsøget fra 11-meter pletten omsatte Patrick Borup i en sikker scoring. Derefter stod deres mere eller mindre Skive på alt, men hjemmeholdet blev aldrig farlige, trods markant spilovertag.

“En rigtig Gundersted arbejdssejr på en svær udebane”, fastslår Mikkel Lindhardt Hansen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!