Søndag d. 23. februar 2020 - �rgang 15

Gundersted slog Hornum

25-05-2018

Fodbold: Topholdet havde tur i den, da bundholdet blev besejret med sikre 4-0.

Tekst: Per Lyngby

Rammerne til en fornøjelig aften var i orden, da Gundersted fredag aften inviterede til fodboldfest med sponsorarrangement og ikke mindre end tre lokalderbyer i træk på et solrig og veltrimmet Freja Park.

Ikke mindst opgøret i herrernes serie 2 mellem Gundersted og Hornum var på forhånd imødeset med spænding, bl.a. fordi gæsterne kom med en frisk storsejr over Hadsund, medens værterne havde en grim lussing at vaske af fra kampen i Aalborg KFUM.

“Og hjemmeholdet svigtede ikke. Efter 2 minutter modtog  gæsternes Kasper Larsen et gult kort efter hårdt spil, og derfra og halvlegen ud stod der Gundersted på det meste. Efter flere små optrin til scoring tippede Søren Munk bolden til en fri Rene “Nuggi” Petersen, og topscoreren svigtede ikke. Resten af halvlegen var det med Gundersted på bolden og Hornum forsvarende. I anden halvleg startede Hornum bedst og kun storspil af Mike Bunde i Gundersted-målet forhindrede en udligning. Og ganske symptomatisk for et bundhold, løber vi op og scorer kort tid efter ved Alexander Møller til 2-0, og kampen var reelt afgjort. Hornum forsøgte, men evnede ikke og en frisk Kenneth Brændstrup lukkede kampen med de to sidste scoringer i de sidste 20 minutter, som blev en rodet forestilling med masser af fejl og beslutninger. Men tre streger og oprejsning efter KFUM-kampen”, sagde Mikkel Lindhardt Hansen til Lokaltindblik.dk efter kampen.

Med sejren tilbageerobrede Gundersted førstepladsen i puljen med 3 point og en en kamp mere end FUIK, som først spiller på tirsdag.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!