Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15

Gundersted skuffede mod bundholdet

03-06-2018

Fodbold: Med uafgjort 1-1 satte topholdet 2 dumme point til.

Tekst: Per Lyngby

Med klare nederlag til Hornum og FUIK i de seneste kampe har bundholdet Hadsund ikke lignet et hold med troen på, at eksistensen i serie 2 kan reddes, når foråret er færdigspillet.

Det kunne derfor tyde på, at Gundersted med sin status af tophold i puljen ikke skulle få de store problemer med at hente alle 3 point med hjem fra fjordbyen i Østhimmerland. Men hjemmeholdet bed fra sig, og sikrede med uafgjort 1-1 ikke blot en gedigen overraskelse - men også et vigtigt point i den hårde bundkamp, som også Støvring og Hornum er en del af.

Spørgsmålet er så, om Gundersted tog for let på opgaven denne steghede lørdag eftermiddag i Hadsund:

“Meget dumt og utrolig unødvendigt. Hadsund fik det, de kom efter, nemlig 1 point. De havde ingen intentioner om at lave en fodboldkamp, og vi formåede kun i perioder at skabe den. På trods af 95 % i boldbesiddelse. Og så kom de endda foran. Heldigvis fik vi udlignet ved Daniel "Fylle" Ølgård på et af de utallige indlæg. Og det var hvad det kunne blive til, selv om bolden dansede på deres målstreg og flere stolpeskud”, lød det efter kampen fra Mikkel Lindhardt Hansen i Gundersted-lejren.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!