Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Gundersted sikrede en 3. plads til Kvik

01-11-2021

Fodbold: Med en sejr i Dronningborg tankede Gundersted selvtillid til play off.

Tekst: Per Lyngby

Allerede før sidste spillerunde stod det klart, at Gundersted skal ud i play off om en plads i serie 1 til foråret.

Med en udesejr på 1-2 i Dronningborg tankede Gundersted selvtillid inden den vigtige play off kamp, hvor modstanderen først kendes, når to hold fra andenpladser i serie 2 har spillet deres indbyrdes kamp. Vinderen af denne kamp møder så Gundersted, hvor vinderen spiller serie 1 og taberen serie 2 til foråret. Et interessant perspektiv vil være, hvis Hornum vinder deres første play off kamp, for så kan de meget vel blive Gundersteds modstander i sæsonens sidste kamp.

Gundersteds sejr betød også, at Kvik-Aalestrup sluttede sæsonen som nummer 3 i serie 1.

Med nederlaget i sidste weekend forspildte Kvik-Aalestrups fodboldherrer i serie 1 muligheden for at slutte med  en puljefinale på udebane mod Hornbæk, hvor en plads i playoff om oprykning til jyllandsserien var på spil. Den plads havde Hornbæk derfor allerede, da de to hold løb på banen til fredagskamp på lysbanen i Hornbæk.

Kvik-Aalestrup havde en intention om at “brænde banen af” i årets sidste kamp, men måtte dog bøje sig for hjemmeholdet, som fik et godt afsæt til deres første play off kamp med en sejr på 3-1.

Hornbæk førte 1-0 ved pausen og kom også på 2-0, hvorefter Niki Fuglsangs fra Kvik blev udvist med sit andet gule kort. Trods en mand i undertal formåede topscorer Per Nielsen at reducere til 1-2, men til slut afgjorde Hornbæk det hele med målet til 3-1.

Set over sæsonen har Kvik-Aalestrup til tider spillet flot fodbold, men der har også været store udfald, som i sidste ende kostede muligheden for oprykning. Ikke mindst ser man selv de to kampe mod Gundersted, hvor det blev til uafgjort hjemme og nederlag ude, som et par blundere, der burde have kastet mere af sig. Dertil kommer to kampe, hvor holdet mister point i kampens døende minutter, samt en premierekamp mod oprykkerne og St. Restrup, som slutter sæsonen på en nedrykningsplads. Blandt lyspunkterne var en sejr over førerholdet FUIK, en flot kamp og sejr på udebane mod Dronningborg og en storsejr på 11-1 over bundholdet Nørager-Rørbæk.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!