Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17
Rene “Nuggi” Petersen var tilbage på sin favoritplads i angrebet, og det markerede han med to afgørende scoringer, da Gundersted slog Valsgård med 3-2. (Arkivfoto).

Gundersted sejrede hjemme

01-09-2022

Fodbold: Vigtig sejr over Valsgaard.

Tekst & foto: Per Lyngby  

Tingene har ikke fungeret resultatmæssigt for Gundersteds fodboldherrer i serie 2 her i efteråret, hvor det indtil onsdag aften kun var blevet til tre point, som kom efter sejr over Aars i lokalbrag.

Onsdagens modstander hjemme på Freja Park var Valsgaard, som kom med en dugfrisk sejr over topholdet Svenstrup-Godthåb. De mødte dog et tændt og motiveret hjemmehold, som fra første fløjt satte gæsternes defensiv under pres.

“Vi startede som lyn og torden, og knap var der gået en omgang på uret, før Niklas Hedegaard nettede via opspil i vores højre side. Vi viste stor aggressivitet i de første 30 minutter. Grundet lidt sygdom var der en mindre rokade, som endte med Rene “Nuggi” Petersen på toppen igen, hvor han kvitterede med med en pragtkamp og to scoringer. Første scoring efter 25 minutter, hvor han straffede lidt sløvt forsvarsspil fra Valsgaard. Foran 2-0 begyndte vi ubevidst at holde lidt igen, så vi inviterede Valsgaard ind i kampen”, fortæller Gundersteds rutinerede Mikkel Lindhardt Hansen.

Valsgård udfordrede Gundersted med mange indlæg, som satte forsvaret under pres. Et af indlæggene førte til straffespark efter hånd på bolden i feltet, og på det fik Valgaard reduceret til 1-2 kort før pausen. I anden  halvleg startede Gundersted mere afventende og levede på omstillinger. På en af disse kom “Nuggi” fri, da en lang bold frem gav ham frit løb mellem målmand og forsvar, og så scorede målræven til 3-1.

“De sidste 20 minutter stod den så på et sandt indlægs-bombardement mod vores mål - vi formåede ikke rigtig at holde fast i bolden og lukke kampen. På et frispark kort før tid reducerede Valsgård til 3-2, men nærmere kom de ikke, og vi kunne sætte 3 yderst vigtige point ind på kontoen”, slutter Mikkel Lindhardt Hansen.

På onsdag spiller Gundersted igen hjemme, når Nørresundby kommer på besøg.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!