Mandag d. 18. januar 2021 - �rgang 15

Gundersted lunede sig med sejr

04-05-2019

Fodbold: I sne, slud, regn og hagl blev det til hjemmesejr på 3-0.

Tekst: Per Lyngby

Akkurat som de øvrige fredagskampe i Vesthimmerland, var forårsvejret afløst af vinterlige temperaturer og nedbør i form af sne og hagl, da Gundersted tog imod Højslev hjemme på Freja Park.

“Ja det lunede med en sejr i det vejr. Første halvleg blev lidt en dødssejler, ingen chancer i nogen af enderne, og sløvt spil. Det mindede faktisk om en sidste kamp i sæsonen uden betydning. Men det blev lavet om i anden halvleg. Sebastian Vestergaard strøg til baglinjen og sendte et indlæg ind i hovedet på René “Nuggi” Petersen, som gjorde det til 1-0  efter et længere pres fra vores side. Efter en times spil falder en løs bold ned i feltet, og kynisk hammer René Nuggi den op i nettaget - 2-0. Derefter forsøgte Højslev, men de blev holdt fra fadet, og med et kvarter igen går Daniel Fyllgraf med i en kontra og bliver spillet helt fri og scorede sikkert. Alt i alt en solid indsats i sol, sne og hagl”, lyder det fra Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

I næste runde skal Gundersted på en svær opgave, hvor de skal forsøge at ramme målet i Skive!

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!