Tirsdag d. 2. juni 2020 - �rgang 15

Gundersted kunne uden Nuggi

18-08-2018

Fodbold: Det vesthimmerlandske lokalopgør mod Kvik-Aalestrup endte med en sikker sejr til oprykkerne.

Hvis der blandt Gundersteds trofaste støtter var betænkelige miner ved fraværet af Rene “Nuggi” Pedersen i truppen til oprykkernes kamp mod Kvik-Aalestrup i serie 1, skulle det vise sig at være ubegrundet.

Forårets topscorer kunne ikke være med i premieren, men i hans sted tog andre spillere over. Kenneth Brændstrup, et selvmål, Alexander Møller og Daniel "Fylle" sørgede for de 4 kasser, som sikrede en overraskende men fortjent sejr til oprykkerne.

“De kom med en vilje og en kynisme, som vi slet ikke formåede at dæmme op for i dag. Det var bestemt ikke nogen køn kamp på en knoldet, langhåret bane. Det passede Gundersted bedre end os, og det er fortjent, at de tager sejren. 4-0 ser ikke godt ud, og vi bør gøre det bedre i nogle af situationerne. Pilen peger på os selv og skeen skal tages i den anden hånd nu”, lød det efter kampen fra Danny Bartholomæussen i Kvik-Aalestrup lejren.

Tirsdag aften spiller Gundersted hjemme mod Ulbjerg, hvorefter det på næste lørdag gælder det spændende lokalopgør mod Løgstør.

Kvik-Aalestrup skal tirsdag forsøge at ramme forårets niveau, når det på udebane gælder en svær kamp mod Højslev.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!