Tirsdag d. 11. maj 2021 - �rgang 16

Gundersted knækkede i Freja

28-04-2019

Fodbold: Udekampen i Aalborg sluttede med nederlag.

Tekst: Per Lyngby

Førstepladsen i serie 1 var i spil, da Gundersted tog til udekampen mod Aalborg Freja.

Efter 90 minutters fodbold var det hjemmeholdet, som med en sejr på 3-0 kunne besætte førstepladsen, medens Gundersted dumpede ned som nummer 4.

“Indstillingen og viljen til at gribe chancen var der. Men Freja var bare skarpere og væsentlig bedre med bold end nogen andre hold, vi har mødt i lang tid. Vi starter egentlig fornuftigt, og vi kommer også til en mulighed ved Nils Greth, som kunne have udmøntet sig i en scoring, men de fik blokeret hans afslutning”, fortæller Gundersteds rutinerede forsvarsspiller Mikkel Lindhardt Hansen.

Bedst som Gundersted følte, at de havde arbejdet sig ind i kampen, slog Freja kontra og scorede efter et fladt indlæg. Trods denne dukkert kommer landsbyklubben godt tilbage og formår i denne fase at presse hjemmeholdet. Et gult kort til Patrick Borup 5 minutter før pausefløjtet ødelægger imidlertid det momentum, og i anden halvleg afgør Freja reelt kampen, da de scorer et mål, som nærmest var en tro kopi af den første scoring.

“Vi havde ikke kræfterne til at komme igen, og det bliver også 3-0 efter en ripost fra målmanden, som deres angriber ikke har let ved at omsætte i mål. En fortjent sejr til Freja”, erkender Mikkel Lindhardt Hansen.

Fredag aften spiller Gundersted hjemme mod Højslev.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!