Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Gundersted forlænger med træner

21-11-2022

Fodbold: Kun FUIK har endnu ikke fundet træner til 2023.

Tekst: Per Lyngby  

Trænerkabalerne begynder at gå op i de vesthimmerlandske fodboldklubber, hvor man så småt begynder at glæde sig til at se forårets puljer, som DBU plejer at offentliggøre ved denne tid.

Gundersted IF, som spiller i serie 2, har netop sikret sig en forlængelse med Keld Skov, så parterne har papir på hinanden for 2023.

Nu er det kun det vesthimmerlandske fodboldflagskib, FUIK's hold i jyllandsserien, som mangler at få sat navn på deres nye træner, efter at Rudy Møller stopper efter 2 succesfulde år på posten. FUIK's formand, Magnus Bojer, fortæller, at man har været i kontakt med flere, men at der ikke er kommet resultater ud af forhandlingerne. Der er aftalt et møde med et emne i den nærmeste fremtid.

I Løgstør er der lavet aftale med Morten Freundlich, som tidligere stod i spidsen for rivalerne fra Aars, hvor man helt efter planen nu kører Kristian Skriver i stilling som chef for herrerne i serie 1. Også i Kvik-Aalestrup er der fundet en træner, som bliver Kim Christensen, der tidligere har trænet Løgstør men som senest har stået i spidsen for Foulum.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!